Waarin kan je bedrijf zich nog verbeteren?


Als klinisch psycholoog begeleid ik individueel mensen met o.a. burn-out, stressgelerateerde klachten in de breedste zin van het woord: zowel lichaam als geest komt aan bod.


Meestal gaat dit om het zoeken naar oplossingen nadat het probleem al is gebeurd: overwerkt, gebrek aan waardering, gebrek aan connectie, gebrek aan drive, gezondheidsklachten ten gevolge van een onevenwichtige levensstijl. Of soms gewoon kleine communicatieproblemen met ernstige gevolgen.


Als gezondheispsycholoog/bedrijscoach wil ik bijdragen om het bedrijf én de medewerkers in optimale gezondheid houden, zodat alles stroomt. Uiteindelijk vertaalt zich dat in meer tevreden klanten, dus ook meer winst voor het bedrijf.


Wat wens je jouw bedrijf toe: minder burn-out? Minder verloop van personeel? Betere communicatie? Meer verbinding tussen de collega's, zodat ze met nog meer plezier aan de slag gaan én blijven? Meer tijd dankzij beter time-management? Meer energie de hele dag door dankzij een beter energie-management? (Vul zelf gerust aan :)).


Neem telefonisch contact voor overleg of stuur een mail: ik luister graag naar de wensen om dan samen te kijken of/hoe we de toekomst kunnen verbeteren voor iedereen.